Heathrow'n lentokentälle asennettu GRE-koekäyttöpaikka

GRE-koekäyttöpaikka

Lentokentällä meluntorjunta on olennaista. Lähiympäristöä suojellaan lentokoneiden moottorien rutiinitestauksen aiheuttamalta melulta käyttämällä GRE-koekäyttöpaikkoja (Ground Run-up Enclosure), jotka laskevat melutasoa ja suuntaavat lämpöä ja turbulenssikaasuja.

GRE-koekäyttöalueen on oltava käytettävissä niin monta päivää vuodessa kuin mahdollista. Siksi se on suunniteltava aerodynaamisesti oikein. Jos GRE on suunniteltu väärin, sen käyttökelpoisuutta voi rajoittaa joko ilmavirran puute tai moottorin kuumien poistokaasujen takaisinvirtaus. Puutteellinen GRE-koekäyttöpaikka voi johtaa viivästyksiin.

Meillä on laaja kokemus lentokoneiden moottoreiden testaustiloista ja kehittyneestä tietokonemallinnuksesta, minkä perusteella olemme kehittäneet uuden sukupolven GRE-koekäyttöpaikan, jota voi käyttää lähes kaikissa tuuliolosuhteissa.

GRE on suunniteltu vähentämään paitsi moottorin melua myös ilman turbulenssia ja kaasujen takaisinvirtausta, jotka voivat viivästyttää koneiden käyttöönottoa. Tutkijamme ovat suorittaneet laajoja numeerisia virtausdynamiikka-analyysejä varmistaakseen, että GRE-koekäyttöpaikkamme toimii vasta-, myötä- ja sivutuulessa.

IAC Acousticsin GRE-koekäyttöpaikat rakennetaan Jetshield™- ja Aerowall™ -rakenteista (molemmille on patentti haussa), joiden jäykkä rakenne koostuu teräksestä, betonista, IAC:n Noishield™-akustiikkapaneeleista ja Powerflow™-äänenvaimentimista.

Jetshield™-takaseinärakenne

Jetshield™ ohjaa ja vie suihkuvirtaukset pois tilasta. Ilmavirran suuntaus ja ilman virtausnopeudet vähentävät merkittävästi takaisinvirtausta, mikä auttaa pitämään moottorit käynnissä keskeytyksettä.

Aerowall™-sivuseinärakenne

Verrattuna perinteisiin GRE-alueisiin Aerowall™-sivuseinät on suunniteltu äärimmäisen suorituskykyisiksi sekä aerodynamiikan että akustiikan osalta.

Powerflow™-ilmakanavat

Vaimennetut, vertikaaliset Powerflow™-ilmakanavat vaimentavat haitallisia tuulia ja ilmavirran vääristymiä sekä vähentävät ilman turbulenssia.

IAC Acousticsin GRE-koekäyttöpaikat eivät ole vain erittäin toimivia. Ne ovat myös esteettisesti miellyttäviä ja voidaan jopa päällystää sopimaan muihin kohteessa oleviin rakennuksiin. Modulaarinen kotelointirakenne on edullinen ja tarjoaa hyvän vastineen rahalle. Tyypillinen projekti kestää kuusi kuukautta.

Suunnitteluvaiheessa lentoaseman alueelta tehdään 3D-simulaatiot ja visualisoinnit Google Earth® -palvelun 3D-kuvien avulla. Visuaalinen esitys antaa hyvän yleiskuvan GRE-koekäyttöpaikan odotetuista vaimennusvaikutuksista suhteessa lähialueisiin.

IAC Aviation
1.6 MB Download

Soita meille!

Kuule kuinka voimme auttaa sinua ja yritystäsi!

Kirjoittakaa meille!

Hanki apua äänen, melun ja tärinän vaimennuksessa.

 Pakolliset kentät