IAC:n verkkorakenteinen suihkuvirtausaita muuttaa suihkumoottorista tulevan suihkuvirtauksen suuntaa.

Mesh Type Jet Wake Barrier

Suihkuvirtausaita on turvalaite, joka muuttaa suihkumoottorin voimakkaan poistovirtauksen suuntaa vahinkojen ja vammojen ehkäisemiseksi. Rakenteen on oltava riittävän vahva kestämään suurinopeuksisia lämpö- ja ilmavirtauksia sekä ilmanpyörteiden kuljettamaa likaa ja pölyä.

IAC Acoustics A/S:n Mesh Type Jet Wake Barrier -suihkuvirtausaidan erityispiirteenä on metalliverkko, joka ohjaa suihkuvirtausta ja hajottaa sen ylöspäin 60–80°:n kulmassa. Kun virtaus kulkee esteen läpi, se sekoittuu ulkoilmaan, mikä jäähdyttää virtausta ja laskee sen nopeutta.

Mesh Type Jet Wake Barrier -suihkuvirtausaidan etuna on myös läpinäkyvyys, mikä on erittäin tärkeää turvallisuuden kannalta. Verkon läpi voi sekä nähdä että kuulla, että aidan toisella puolella on lentokone.

Verkkorakenteinen aita on saatavilla myös kallistamattomana versiona, jolloin aita on 90 asteen kulmassa pystysuoraan aluskatetta vasten tavallisena seinämänä.

Suunnitellut käyttökohteet:

  • Rullaus
  • Lähtö

Suihkuvirtauseste ja Suihkuvirtauksen ohjain

Suihkuvirtausaidalle on myös muita nimiä, kuten:

  • Suihkuvirtauseste
  • Suihkuvirtauksen ohjain
  • Suihkuohjain
  • Suihkuvanaeste
  • Suihkunohjaimet

IAC:n suihkuvirtausaidat maalataan hyväksytyillä ilmailualan väreillä punaiseksi ja valkoiseksi kansainvälisten CAA-ohjeiden mukaisesti. Aita on galvanoitua terästä on esteettisesti miellyttävän näköinen.

IAC:n Jet Wake Barrier -suihkuvirtausaita on kallistettu 30° ja pituudeltaan 3 metriä. Esteet voidaan joko kiinnittää suoraan maahan tai asentaa betonielementteihin, joita voi siirtää haarukkatrukilla. Aita toimitetaan tehtaalta litteissä pakkauksissa lavoille pakattuna ja kootaan suoraan paikan päällä ilman erikoistyökaluja. Modulaarisena aitaa on helppo siirtää.

Aidat on testattu INTA-aerodynamiikan laboratorion tuulitunnelissa Torrejonissa. Tämän tyyppinen suihkuvirtausaita on tehokas tuulen nopeuden ollessa vähintään 36 m/s.

IAC Aviation
1.6 MB Download

Soita meille!

Kuule kuinka voimme auttaa sinua ja yritystäsi!

Kirjoittakaa meille!

Hanki apua äänen, melun ja tärinän vaimennuksessa.

 Pakolliset kentät